Skj reflekker i tre med dremel

Skj reflekker i tre med dremel h1>

Det er ganske enkelt a konvertere Dremel-verktoyet til en ruteren. Alt du trenger er Dremel-ruteren vedlegg (som du kan hente pa maskinvarebutikken) og et utvalg av Dremel Router Bits.

En av de beste tingene som bruker et hoyhastighetsverktoy, som Dremel, er det som er bra for hobbyer og presisjonsarbeid. Ved a bruke en av Dremel-ruteren vedlegg kan du gjore det samme presisjonsarbeidet. For eksempel kan du bruke disse biter for a bygge miniatyr hus og bygninger, samt dukkehus mobler. Med disse biter kan du lage veldig presise kutt, i motsetning til en vanlig storrelse, storskala ruteren.

For vanlig rutearbeid, velg bare den riktige Dremel Router Bit. Du vil finne det fungerer ganske bra med rutetabellen vedlegg. Hvis du for eksempel skj rer spor, ma du kanskje begynne med en lav klippedybde og gradvis oke klippet til onsket dybde. Som et verktoy med hoy hastighet, kutter det veldig rent og gjor en fremragende jobb. Bare husk a ta deg tid til a kutte gjennom lageret ditt.

Jeg tror du vil like styrken til Dremel Router Bits. Du kan ga fra en presisjon jobb til en stor jobb ganske enkelt ganske enkelt. Jeg lagde et 12 fots minigolfhull til karneval i var kirke. Jeg jobbet med noen 1/2 & # 8243; kryssfiner. Det var forste gang jeg hadde brukt min Dremel for en jobb som dette. Jeg ble overrasket over hvor bra det skj rer. Som du kanskje vet, kan hardtre og kryssfiner v re toft pa routerbiter. Men mine Dremelbiter ble skarpe og kuttet godt.

I motsetning til tradisjonelle rutere kommer Dremel Router Bits i storrelser og former som gjor det mulig a jobbe med dette verktoyet uniqe. Kombinert med en Dremel router / shaper-tabell, vil disse brikkene gjore presisjonssnit uten a miste kanten og kaste opp eller brenne opp treet ditt. Jeg har brukt disse til spesifikke prosjekter (Pinewood Derby, modell tog bygninger, mobler, etc.), og du vil finne at disse biter er akkurat riktig storrelse.

Jeg fikk en e-post fra en fyr et par uker siden som leser denne anmeldelsen. Jeg likte hans anmeldelse bedre enn meg, sa jeg har tatt med sine kommentarer om biter. & # 8220; Dremel-routerbitene er det neste store skrittet for en Dremel-verktoyseier. Som du vet, er Dremel et utmerket, presisjonsverktoy a ha pa arbeidsbenken. Jeg har brukt gruven for sa mange prosjekter som jeg aldri hadde tenkt pa. Jeg bygde en kommode for min sonn. Jeg hadde brukt min Dremel for noen ting i a bygge kommode og skuffer. Jeg brukte mine dremelbiter for a gjore dado kuttene for jeg limte dem sammen. Jeg lagde dem ved a bruke dremel-routerbiter for a lage dado. Jeg matte ogsa bruke Dremel som vanlig for a gjore kuttskuttene som ruteren ikke kunne na. Det fungerte bra. & # 8221;

Du kan vanligvis finne individuelle biter et sted som Lowes for omtrent $ 5 & # 8211; $ 7 per bit. Hvis du hellere vil kjope et sett, sa ga et sted som Amazon for a spare deg for $ 10- $ 20 for settet.