Roulette Game (c Programmering) Roulette hjulet har.

Roulette Game (c Programmering) Roulette hjulet har.

Rouletthjulet har tallene 0-36 pa den.

ii. satse pa en merkelig eller jevn (utbetaling er 2 ganger innsatsen)

iii. satse pa et dusin.

forste 1-12, andre 13-24, tredje 25-36 (utbetaling er 3 ganger innsatsen)

Hei, jeg heter Benjamin.

Jeg vil gjerne hjelpe deg i dag.

Kan du laste opp kildefilen din til wikisend.com og deretter lime inn linken her?

Nar du gjor det, vil jeg ta en titt og komme tilbake til deg sa snart som mulig.

Ok, jeg vil ta en titt.

Ikke enna. Jeg jobber fortsatt med noen feil.

Er det en grunn til at du bruker pekere i stedet for a ha funksjonene (for eksempel getBetAmount ()) returnerer verdien?

Fungerer det na?

Jeg jobber fortsatt med det.

La meg hore hva du tenker.

Har du sett svaret mitt?

alle lokke ting skal v re i makebet () eller getbet () etter instruksjonene gitt.

I stedet for hovedlokken.

Beklager, jeg kom ikke tilbake til deg for. Jeg var syk i helgen og prover na a hente seg.

Nar jeg leser instruksjonene, ser jeg ikke det eksplisitt uttalt at alt i lokken ma v re i de to funksjonene. Ogsa, det gir ikke mye mening a dele prosessen med a gjore innsatsen fra prosessen med a bestemme en seier, da dette ville kreve en duplisering av bryteretningen.

Det virker ikke i turbo C ++. du hadde ikke figurgevinster (). Min instruktor onsker i turbo c.

Turbo c feil: undefined symbol bool i funksjon.

Beklager, jeg har bare Visual c ++ Express.

Du ma enten trene kompilatorproblemer eller ha noen andre til a jobbe med dette.

Hvis du velger a utarbeide kompatibilitetsproblemer selv (som jeg anbefaler som det er sannsynligvis ikke mange), legg feilene i detalj og jeg vil hjelpe hvis jeg kan.

Relaterte programmeringssporsmal.

Sporsmal Dato sendt Dette er en folge av en tidligere sesjon pa ProgressBar12 / 6/2017 12/6/2017 Jeg trenger litt hjelp med min ekscel-foresporsel, jeg har en excel12 / 1/2017 12/1/2017 Jeg ma l r Pascal. Jeg har ingen programmeringserfaring, 10/15/2017 10/15/2017 Jeg jobber med innholdsregulatoren og jeg har problemer.10 / 12/2017 10/12/2017 Jeg vet ikke mye om php, men jeg Jeg prover a fikse en feil i6 / 14/2017 6/14/2017 Pa microsoft visuell studio C ++ Den eneste endringen til5 / 26/2017 5/26/2017 Jeg har fatt problemer med Excel 2016. Jeg har skrevet a5 / 11 / 2017 5/11/2017 Hvordan kan jeg fjerne makroer med hurtigtaster og start4 / 26/2017 4/26/2017 Jeg er ikke sikker. Jeg har et problem med en VBA kode Jeg prover4 / 19/2017 4/19/2017 Jeg har noen sma java programmer som jeg kunne bruke help3 / 27/2017 3/27/2017.

Hvordan JustAnswer fungerer:

Spor en ekspert Eksperter er fulle av verdifull kunnskap og er klare til a hjelpe med ethvert sporsmal. Referanser bekreftet av et Fortune 500 verifikasjonsfirma. Fa et faglig svar via e-post, tekstmelding eller varsel nar du venter pa nettstedet vart. Spor oppfolgingssporsmal hvis du trenger det. 100% Satisfaction Guarantee Vurder svaret du mottar.

JustAnswer i nyhetene:

. la ingenting ga til sjanse.

Hva kundene sier:

Min ekspert besvart sporsmalet mitt omgaende, og han loste problemet helt. Dette er en god service. Jeg er sa glad jeg fant det, jeg vil definitivt bruke tjenesten igjen hvis nodvendig.

En lykkelig kunde New York.

Fantastisk service, rask, effektiv og noyaktig. Kunne ikke ha bedt om mer. Jeg kan ikke takke deg nok for din hjelp.

Mary C. Freshfield, Liverpool, Storbritannia.

Denne ekspert er fantastisk. De vet virkelig hva de snakker om, og de bryr seg faktisk om deg. De hjalp virkelig med a sette nervene mine til rette. Tusen takk.

Alex Los Angeles, CA.

Takk for all hjelp. Det er hyggelig a vite at denne tjenesten er her for folk som meg selv, som trenger svar raskt og ikke er sikker pa hvem som skal konsultere.

Jeg kunne ikke v re mer fornoyd! Dette er nettstedet jeg alltid kommer til nar jeg trenger en annen mening.

Justin Kernersville, NC.

Bare la meg si at dette motet har v rt helt profesjonelt og mest nyttig. Jeg likte at jeg kunne stille ytterligere sporsmal og fa svar pa en veldig kort tur.

Esther Woodstock, NY.

Takk sa mye for at du tok deg tid og kunnskap for a stotte mine bekymringer. Ikke bare besvarte du mine sporsmal, du tok det enda skritt videre med a svare med mer relevant informasjon jeg trengte a vite.

Robin Elkton, Maryland.

Mot eksperter:

Computer Software Engineer.

7 677 fornoyde kunder.

MS i IT.Several ars programmeringserfaring i Java C ++ C C # Python VB Javascript HTML.

Computer Software Engineer.

7.131 fornoyde kunder.

Ekspert i C, C + +, Java, DOT NET, Python, HTML, Java, Cript, Design.

Computer Software Engineer.

1.168 fornoyde kunder.

God kunnskap om OOP-prinsipper. 3+ ars programmeringserfaring med Java og C ++. Sun Certified Java Programmer 5.0.

Computer Software Engineer.

950 fornoyde kunder.

Flere ar med intensiv programmering og applikasjonsutvikling erfaring i ulike plattformer.

Computer Software Engineer.

936 fornoyde kunder.

Bachelor i informatikk, 5+ ars erfaring i programvareutvikling, programvarebedriftseier.

893 fornoyde kunder.

M.S. i Internet Information Systems.

800 fornoyde kunder.

Omfattende kunnskap i PHP, MYSQL, CSS og Java.

Ansvarsfraskrivelse: Informasjon om sporsmal, svar og andre innlegg pa dette nettstedet («Innlegg») kommer fra enkelte brukere, ikke JustAnswer; JustAnswer er ikke ansvarlig for innlegg. Innlegg er for generell informasjon, er ikke ment a erstatte informert faglig radgivning (medisinsk, juridisk, veterin r, finansiell, etc.), eller a etablere et faglig kundeforhold. Nettstedet og tjenestene leveres «som det er» uten garantier eller representasjoner av JustAnswer angaende ekspertkvalifikasjoner. For a se hvilke legitimasjonsbeskrivelser som er verifisert av en tredjepartstjeneste, vennligst klikk pa symbolet «Verifisert» i noen Eksperts profiler. JustAnswer er ikke beregnet eller utformet for NOD-sporsmal som umiddelbart skal rettes telefonisk eller personlig til kvalifiserte fagfolk.