Et kjemisk ortodoksi.

Et kjemisk ortodoksi.

Skoler, vitenskap og utdanning.

The Retrieval Roulette.

Mange mennesker pa Twitter har nylig snakket om betydningen av miniquizzer og hvordan de utfores. Jeg har jobbet med et lite program for a hjelpe meg med dette, og du er mer enn velkommen til a bruke den.

Et enkelt Excel-program som bruker en liste over sporsmal og svar for a generere en tilfeldig 10 sporsmalssquiz. Du kan stille den til a stille 5 sporsmal fra et hvilket som helst punkt i kurset og 5 sporsmal fra det aktuelle emnet (dette er det jeg gjor).

For hvert emne skriver jeg flashcards pa Quizlet i sporsmalet og svarer pa skjemaet. Kortene er magre og fokuserte pa a bare ha materialet nodvendig og ikke noe utenom (noen ganger inkluderer jeg praksis sporsmal for a forbedre prosedyre teknikk). Jeg skriver ut en PDF med alle sporsmalene og svarene og gir det til studenter i begynnelsen av en enhet. Jeg forteller dem at alle mine verbale sporsmal vil v re basert pa dem, og de forventes a begynne a l re dem av hjertet og henvise til dem i deres verbale og skriftlige svar.

Hver tredje leksjon mottar kurset en mini quiz generert av Roulette. Jeg viser sporsmalene pa brettet, gi dem ti minutter a svare pa baksiden av bokene sine og deretter peer-vurdering. Studentene kolliderer sin poengsum / 5 for de fem forste sporsmalene en poengsum / 5 for den andre fem. Hver student mottar et lite stykke papir som de bretter inn i halvparten. Pa utsiden skriver de sitt navn, og pa innsiden skriver de de to tallene / 5. Jeg tar disse inn og registrerer dem.

(I begynnelsen av aret er det bare noen fa sporsmal og en hoy sannsynlighet for gjentatte sporsmal. Du kan trykke F9 for a oppdatere sporsmalene. I takt med at tiden gar oker sannsynligheten massivt *).

Noen ganger (prover a gjore dette mer) vil jeg be elevene om a lofte sine hender hvis de har Q1 rett, sa Q2 osv. Jeg velger et Q at mange av dem har galt og deretter gjor noen bordarbeid som prover a rydde opp noen misforstaelse.

Hentningspraksis Interleaved / spaced ovelse Enkel a bruke Ingen makroer (det gjor det heller ikke noe problem) Kan samle ganske mye data pa studentene, og deres resultater Hoy suksessrate er mulig: alle sporsmalene og svarene er tilgjengelige for dem i tide vil jeg gjore det tilgjengelig for foreldre som kan stotte sine barn revidere effektivt investeringer: kan brukes i mange ar framover (forhapentligvis)

Ingen diagramsporsmal Ingen flere valgsporsmal Stotter (i en grad) pa effektiv peer-vurdering.

Koblingen nedenfor har Roulette satt opp for hvor jeg er oppe med mitt nav rende ar 10. Jeg vil jevnlig oppdatere det her med nye sporsmal hvis folk forteller meg at de er interessert.

Du kan gjerne bruke den eller ikke & # 8211; gi meg beskjed hvis du har noen tanker! Jeg liker spesielt a hore fra folk som ser pa noe som dette for et ikke-vitenskapelig emne.

Du vil merke at dette burde v re vanskelig for prosedyrer / beregningssporsmal. Jeg har skrevet et flashcard sett for kvantitativ kjemi der jeg har gjort sporsmalene med algebraiske bokstaver (x, y etc.), noe som betyr at nar jeg bruker dem i klassen, fyller jeg bare tallene og studentene ma lose.

Etter diskusjoner med personer pa Twitter og min egen eksperimentering i klasse I har du lagt til faner med et alternativ for en 8 og 6 sporsmalstest. Jeg har funnet ut at et 10 sporsmal man kan ta 25/30 minutter som kan spise bort i leksjonstiden. Det er en sv rt vanskelig balanse nar det gjelder hvordan du bruker leksjonstiden, men dette vil i det minste gi deg muligheten.

* Jeg tror ikke at Excel kan gi tilfeldige verdier som ikke gjentar uten en makro, som jeg ikke vil bruke for a lete.

NB Matthew Benyohai papekte et par feil i sporsmalene som er super pinlig. Ah, vel & # 8211; vil sortere ut i morgen. NB har na redigert sporsmalene og re-lastet opp med en belastning flere av dem.

Dele denne:

15 tanker om & ldquo; The Retrieval Roulette & rdquo;

Jeg er interessert i ideen din og vil sette pris pa oppdaterte sporsmal.

Takk for at du delte.

Flott hvordan du har utviklet et slikt verktoy! Kan du ogsa dele det med meg ogsa?

Dette ser ut til a fungere i Quiz! E7. Ikke spor meg om a forklare det & # 8230;

= sporre (sort (indeks (Sporsmal A: A, C7,1): indeks (Sporsmal A: A, D7,1), ARRAYFORMULA (TILFELDIGMELLOM (sign (rad (indeks (Sporsmal A: A, C7,1 ): Index (Sporsmal! A: A, D7,1))), 1000000)), sant), & # 8221; velg * grense 5 & # 8243;)

Ha det er en funky formel. Vil gi det en ga takk!

HERREGUD. Du har bokstavelig talt bare forandret livet mitt! Dette er det beste jeg har lastet ned i ar! Vi har opprettet sporsmal om sporreskjema for a starte hver leksjon i ar, men det er en manuell aktivitet for a velge sporsmal. Dette er en slik spillveksler. Takk sa mye for a dele, din innflytelse vil bli folt her i Surrey!

Glad for a kunne v re til hjelp! Gi meg beskjed om hvordan du kommer videre!

Det er ogsa en pa L ringsforskernes nettsted som du kan finne nyttig. Mye mer avansert enn min hage skur jobb.

Skal gjore! Jeg elsker et godt Excel-regneark sa elsk det enkelt! Jeg kunne ikke finne ut hva diagrammet var for, skjont? Takk for l rerforskerens forslag ogsa, jeg ser

Beklager hvilket diagram?

Errr & # 8230; .igner meg & # 8230; .Jeg tror jeg presset feil knapp og pa en eller annen mate fikk jeg en tabellfane lagt inn. Bare nedlastet, det var ikke fra deg!

Hvis du er interessert, har jeg tilpasset litt. Jeg har redusert interleaved / random sporsmal ned til 3 hver og lagt til i et & # 8220; l rervalg & # 8221; sporsmalet hvor l reren kan legge til i 3x sporsmalstall av deres valg hvis disse ble identifisert i en tidligere leksjon som a ha behov for en anmeldelse. Kan selvfolgelig sende tilbake til deg alt jeg gjor, men brukt = IF (E8 = «# 8222;; VLOOKUP (E8, sporsmal! A: E, 2, FALSE))

Det er en god ide. Hva som helst som fungerer!

Beklager hvilket diagram?

Dette er fantastisk! Jeg l rer MFL og trenger en liste over randomiserte Qs for at studentene skal svare pa malspraket. Men det fungerer lett for bare enkle ord av vokab ogsa. Kan ikke vente med a dele med mine kolleger. Takk sa mye for det arbeidet du har satt inn i dette.

Ingen bekymringer! Gi meg beskjed om hvordan du fortsetter med det, og jeg vil elske det hvis du kunne sende meg en MFL-versjon pa et tidspunkt!