Dumme ting jeg har gjort sist.

Dumme ting jeg har gjort sist.

Det er en kattblogg, bortsett fra at jeg ikke har en katt.

Onsdag 29. oktober 2008.

Bruk My Homemade Blackjack Dealer Costumer (Del 2 av 2)

Meg bak det ferdige produktet.

Jeg eide allerede tuxedo skjorte og slips. Samme med den rode vesten. (Jeg hadde opprinnelig dimensjonert sele for en svart vest som jeg hadde, men den rode var bredere og gjemt selen bedre, og i tillegg, nar du har et 3,5-tommers gront bord, bor ikke selvbeherskelse v re malet.)

Jeg motte en mengde venner til pre-party for vi dro over til Carpool i Herndon, til Fairfax Atletics Midseason / Halloween Party.

* Min drakt ble veldig godt mottatt. Folk ville vite hvor jeg hadde fatt det. (Det var bare senere – som i dag – at jeg fant at du kan kjope en papp versjon for $ 40, men min var mye kulere.)

Hei, sjomann, ny i byen?

Jeg har handtert mange hender til tilfeldige mennesker i lopet av natten, men etter hvert som tiden gikk, min telling ferdigheter (med bade chips og kort) forverret.

Gar til Harem Girl Michelle.

Siden plattformen er festet og beveger seg med kroppen min, er det en potensielt dicey situasjon a v re en drikkebrett. Jeg hadde tenkt pa a legge til koppholdere, men i tillegg til a v re ekstra arbeid og matte jobbe rundt rammen – hei, kan folk holde sine egne drinker.

Jeremy «Cobra Kai Johnny» forbereder seg pa a feie beinet mitt.

Forbedringer og konklusjoner.

Jeg hadde mye moro med denne kostymen, hovedsakelig fordi den er interaktiv og fullt funksjonell. Oh, og med det vant jeg ogsa $ 100 i kostykkelkonkurransen. (Som i utgangspunktet dekker mine material- og verktoykostnader.)

13 kommentarer:

Ser bra ut (og du ogsa)! Jeg er imponert – jeg kjoper bare kostymer pa Target, til salgs.

Den kostymen er helt fantastisk! Det ser veldig bra ut – utrolig kreativt!

Heya, takk folkens.

Fint arbeid! Den ekstra bonusen a ha et sted a sette din drink ned, legger bare til kostymenes appell.

sa bra kostyme – og det beste er at du kan sette ol ned pa det nar som helst! sa smart!

Ringende pategninger fra de store drikkerne. takk folkens.

Unbeleivable kostyme. Jeg bor i DC-omradet og onsker a leie den fra deg i morgen kveld 10/31. Hvis interessert, legg inn en kommentar, og vi kan utveksle informasjon. Jeg er villig til a betale topp dollar og vil returnere den pa sondag.

Ha! Du er sa kreativ. Og smart. Hvis du ikke vil lagre det for neste ar, ser det ut til at du kan selge den til noen som Drew. (neste oktober)

det er morsomt, jeg vil ha en, na! Fa den pa ebay, og jeg skal kjope den. Faktisk ville du lage en liten formue som selger dem pa ebay, alltid entrepenuer meg x.

Anonym – kul, jeg er pa vei til a bli memed.